Кои сме ние

Home/Кои сме ние
Кои сме ние 2017-07-17T11:25:35+00:00

OneStop MarketOneStop Market е агенция, обединяваща професионализма и идеите на дизайнери, програмисти, аудио-дизайнери, фотографи, оператори, журналисти и маркетингови специалисти.

Ние сме медийни оптимисти и рекламни специалисти с въображение и възможности да реализираме и най-смелите проекти. Защото работим с разум, сърце и душа.

Познаваме рекламния пазар в детайли. Имаме повече от 20 години опит в рекламата и медиите.

Имаме силата, въображението и професионализма да създаваме работещи идеи, които да покорят пазара.

Нашите клиенти са наши партньори. Градим доверие, което ежедневно защитаваме с възможно най-добрите концепции и решения за бизнеса.

Използваме интегрирани маркетингови комуникации. В стратегиите за пазарно позициониране съчетаваме ефективността на PR, дигитален маркетинг, събитиен маркетинг, реклама, промоции, лични продажби и др.

Нашата работа е да създаваме, печелим и управляваме пазарите. Помагаме на нашите клиенти и партньори да открият нови клиенти и пазарни сегменти. Изготвяме нови продажбени стратегии. Представяме по-най-добрия начин характеристиките на продуктите и услугите.

Дали дигиталният маркетинг, медийната реклама или PRа са нашата стихия и вдъхновение? Задайте ни този въпрос и ни оставете да спорим….с часове, дни….години…

Ако искате да опишем работата ни с няколко думи, то бихме използвали тези: Ние създаваме визия със стратегия, която планираме и реализираме, за да постигнем най-добрия пазарен резултат за партньорите ни.