EFFECTTO – нова бранд идентичност, или когато промяната е част от успеха

Home/Блог/EFFECTTO – нова бранд идентичност, или когато промяната е част от успеха

EFFECTTO – нова бранд идентичност, или когато промяната е част от успеха

Екипът на медико-естетичен център Effectto ни се довериха още в самото начало. Те бяха сред най-първите ни „клиенти”. Без колебание ни повериха дизайна и програмирането на новият им сайт. Ние, разбира се, реагирахме супер ентусиазирано и го изпълнихме в рамките на символичен бюджет. Получи се добър продукт, динамичен, функционален и се вписваше идеално в концепцията на фирмата.

Вече повече от 6 години работим заедно. Изградили сме доверие, мислим в една посока и обсъждането на новите проекти е удоволствие и за двете страни. Няма неясни задания, няма „това го направете малко по-сивичко, не…не…върнете като предното”.

Заедно с екипът на Effectto, които са изключителни професионалисти в своята област, за тези години постигнахме много – заедно и по отделно.

Минахме през планиране на медийни и аутдор кампании, създавахме брошури, ваучери, карти, брандирахме витрините….И стигнахме до ре-брандирането.

Това е любимата ми тема! Предизвикателство за всеки рекламен и маркетинг специалист е да създаде ново лого на марката, като спази приемствеността и не избяга от цялата стилистика. Справихме се. Всички бяхме съгласни, че новото лого и новата визия трябва да са модерни, минималистични, елегантни… Думи, малко клише, но когато знаеш колко труд, енергия и упоритост стоят зад марката – лесно се ориентираш, и вдъхновяваш.

Днес медико-естетичен център Еffectto имат ново лого, нов сайт, нов дом, ново лице!

Представяме ви го с гордост и удовлетворение за добре свършена работа. Защото за Доброто име трябва много грижа и любов.

 

By | 2017-07-14T13:06:16+00:00 юли 14th, 2017|Блог|0 Comments